Adult Search Phuket
Qeverisja e mirë

Qeverisja e mirë është thelbësore për  një demokraci të suksesshme dhe efikase. UNDP punon ngushtë me qeverinë dhe institucionet në të gjitha nivelet për të rritur aftësitë dhe kapacitetet për të hartuar politika më të përgjegjshme dhe përfshirëse dhe për të ofruar shërbimet e tyre në mënyrë më efikase.

Çka në veçanti dëshirojmë të arrijmë

Lajmet e FUNDIT

NGJARJE

There are no upcoming events at this time.

NA KONTAKTONI

Pablo Sandoval Jersey